tiistai 15. huhtikuuta 2014

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see life with a clearer view again

Huokaus. Ja syvä anteeksipyyntö. Kausi on hurahtanu nopeemmi ohi ku kerkee kissaa sanoa, kaikki on ollu yhtä hullunmyllyä ja yksi päivä tuli mieleen: ainii, se blogi.. En enää tiedä kuinka monta siellä teitä on jäljellä, mutta mie lupaan ryhdistäytyä ! Nyt tulee tällane kokonaisuus meijän loppukaudesta.

Kutsukisat Imatralla
Meillä oli viikko ennen Oulun valintoja kutsukisat tossa viereisessä kaupungissa. Ennen hallille tuloa kokonnuttiin meikkaamaan Kisapuistoon ja sieltä suunnattiin sitten kimppakyydeillä kohti Imatran jäähallia. Päivä oli lyhyt ja ku oltii saavuttu hallille ni mentii jo suoraa verkkaamaa. Imatran halli on pieni ja onneks löydettii just sopiva verkkapaikka meille. Taas normi verkka, koppirutiinit ja jäälle ! Tunnelma jäällä oli taas rauhalline ja onnistuttiin taas tosi hyvi ! Neljäs puhdas ohjelma, oltiin tyytyväisiä. Kerettii kattoo muutamat joukkueet ja sit palkintojen jakoo. Imatralla oli jokaisessa sarjassa kolme joukkuetta ja meijän sarjan tulokset tuli ekana. Kutsukilpailujen voittaja on... SECRET ILLUSIONS !!! Pisteitä kerättiin siis 95.33 ja se oli meijän tän kauden uuden pistearvioinnin ennätys ! Tästä oli siis hyvä jatkaa kohti Oulun valintoja.



2. valinnat Oulussa

Kisattiin Oulussa lauantaina, joten matkaan piti lähteä jo perjantai aamuna. Matkaa Lappeenrannasta on se vajaa 8 tuntia ja oli kyllä paikat puuduksissa ku Ouluun päästiin. Siinä illalla käytiin kävelemässä ja vähä herättelemässä jalkoja ja tuijotettiin Mozart Cupia kukin omalta puhelimelta tai padilta. Oli aika mennä nukkumaan ja onneks seuraavana aamuna herätys oli vasta tosi myöhään, luisteltiin nimittäin vasta joskus iltapäivällä.

Aamu suju normaalisti meikkien ja hiustenlaiton parissa, käytiin taas mättämässä mahat täyteen aamupalalla ja otettiin suunta kohti Oulun jäähallia. Muutamille se toi muistoja mieleen, viimeeksi oltiin kisattu siellä kahdeksan vuotta sitten minoreissa. Löydettii pian mei verkkapaikka ja suoritettii taas normaali kisaverkka, tosin siinä verkan keskellä juostiin tanssimaan Flash Mob Justin Bieberin tahtiin tulokkaiden ja noviisien palkintojenjakoon. Oli aika mennä koppiin ja jäälle. Tunnelma oli rauhallinen ja varma, tehtiin taas tosi hyvä kokonaisuus ja viides puhdas ohjelma putkeen !! Oltiin tyytyväisiä ja innolla ootettiin palkintojen jakoa. Ennen palkintojen jakoo päästiin tanssiman flash mob vielä kahdesti. Se oli tosi kivannäköstä ko moni luistelija ja joukkue tanssi sen samaan tahtiin siellä jäällä. Tuli aika paljastaa meidän sarjan voittaja. Kansallisten Junioreiden voittaja on... SECRET ILLUSIONS !!! Jeeee, se oli meidän viides kisa, viides kulta ! Pisteitä kerättii 48.20. Kotimatka suju nopeesti ja iloisissa merkeissä ja kotona oltiin vasta joskus kolmen aikoihin. Onneks seuraavana sunnuntaina oli kisavapaa ja sai nukkua piiiiiiiitkäään :)

Kutsukilpailut Helsingissä

Meidät kutsuttiin HL:n järjestämiin kutsukisoihin Pirkkolaan. Lähettiin samana aamuna ajamaan Lappeenrannasta kohti Helsinkiä ! Kun taas saavuttiin hallille, lähettii suoraa ettimää verkkapaikkaa. Verkattiin samassa kohtaa kuin viimekaudella. Tehtiin taas normi verkka ja lähdettii kohti koppia. Päästiin jäälle meidän sarjan vikana. Muutamilla luistelijoilla paineet olivat kovat viime kauden mokailujen takia. Kunnialla suoritettiin kuitenkin ohjelma alusta loppuun, jälleen kerran puhtaalla kokonaisuudella. Istuttiin hetki kopissa ja katottiin meidän suoritus videolta ja sitten oli aika lähteä kohti palkintojen jakoa. Meidän sarjan palkinnot jaettiin viimoisena ja kun sen aika tuli, kaikkia taisi jännittää pikkuse. Kaiuttimista kuulu: Kansallisten Junioreiden voittaja on.... SECRET ILLUSIONS !!! Jeee, kuudes kulta putkeen. Fiilikset oli katossa ja pisteitäkii kerättii 94.00 ! Oltii tositosi tyytyväisiä ja kotimatkakii taittu iloisin merkein, oltiin kotona vasta sunnuntain puolella ja seuraavana aamuna jäälle ! Onneks kaikki pääs vissii ajoissa nukkumaa ja jaksettiin treenata seuraavana aamuna:)

Loppukisat Kouvolassa

Meidän kisa oli lauantaina ja lauantai aamuna kokoonnuttiin taas laittamaan hiuksia ja meikkejä Kisapuistoon ja siitä sitten lähdettiin tosi keväisessä ilmassa ajamaan kohti Kouvolan jäähallia. Verkattiin taas juoksusuoralla ja siellä oli ihan törkeen kuuma !! Aurinko paisto suoraa sisää ja tuntu samalta ko ois verkattu jossai saunassa. Normaali verkka ja koppiin ja jäälle. Musiikki oli tosi hiljasella, hyvä että luistellessa sitä edes kuuli. Ohjelma oli taas rauhallinen, pienistä haparoinneista huolimatta hyvä perussuoritus. Kisan jälkeen suunnattiin syömään ja Sanna oli tehny meille ihania muffinsseja !! Niitä mutustettiin sitten siinä katsomossa ja pohdittiin tärkeitä päätöksiä. Tuli palkintojen jaon aika ja suunnattiin jäälle. Palkintojen jaossa oli odottava tunnelma ja kohta olikin meidän sarjan vuoro. Kaiuttimista kuului: Kansallisten sarjojen voittaja on... TEAM HYSTERIQUE !! Halli täyttyi viereisen joukkueen riemunkiljahduksista, ja toinen joukkue kuulutettiin... SECRET ILLUSIONS !! Hopea ei oo häpee, oltiin tyytyväisiä meidän suoritukseen. Nähtiin pisteet ja siinä vaiheessa heräsi kysymys, miksi ? oltiin saatu vain 3 kuviota seitsemästä läpi.. No aina ei voi onnistua, harmi että meidän epäonnistuminen sattu just viimosiin kisoihin, tämän joukkueen viimoiselle koetukselle. Suurimmalle osalle joukkueesta tämä oli viimeinen kisa yhdessä.

Kausi oli MAHTAVA. Seitsemän kisaa, kuusi kultaa ja yksi hopea, seitsemän puhdasta suoritusta. Upea joukkue, upeat valmentajat, upea huoltoporukka. Kiitos Anna, kiitos Hanna, kiitos Crossfitin pojat Atte, Iiro, Toni, Iiro ja Murre !♥ Kiitokset teidän työpanostuksesta ja omistautumisesta meijän joukkuetta kohtaan, ei oltais taaskaan tässä ilman teitä.

Suurin kiitos lähtee Millalle, Netelle, Jennalle, Assille, Julialle, Tiinalle, Jennille, Sonjalle, Milenalle ja Lauralle KAIKISTA NÄISTÄ VUOSISTA ♥ Oli ilo luistella teidän kanssa ja toivottavasti elämä tuo tullessaa pelkkää hyvää teille :)♥ Toivottavasti törmäillään vielä, ootte ikuisesti meijän sydämissä !!

With love, Jonna
















1 kommentti:

  1. Roulette

    However , when our specialists study a on line casino’s bonuses, they specifically check whether they 카지노사이트 can be utilized to the site’s online roulette video games

    VastaaPoista