maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kevään kuulumisia

Kevät kulu yllättävän nopeesti. Meidän kevääseen mahtui paljon muutoksia ja uusia asioita, joita ihmetellä. Alotettiin nyt huhtikuun alussa treenaamaan uudella joukkueella. Meillä on oikeestaan sujunu tosi hyvi:) Vaikka joukkue vaihtu aika paljon, alkaa meistä pikkuhiljaa muodostuu yhtenäinen porukka. Ollaan treenattu niin jäällä ku Crossfitissaki, pidettiin yks joukkueilta yhtenä sateisena iltana ja käytiin sateessa kiipeilemässä FlowParkissa. Jokainen pääs vähä kokeilemaan omia rajoja ja valjaiden kestävyyttä siellä puiden latvoissa:D Hyvin meijän pienimmätkii pysy mukana ja jokainen onneks kävi edes kokeilemassa rataa, muutama tuli ensimmäisistä tikapuista alas ja osa jatko ihan radan loppuun saakka. Kannustushuudot ja riemunkiljahdukset täytti Myllysaaren ympäristön ja siitä sitten sateen kastelemina jatkettiin viimoselle jäälle ennen lomaa. Alotettiin siis omatoiminen jakso hyvillä mielin ja palataan asiaan taas heinäkuun lopulla !:)

-Jonna
















144 kommenttia:

  1. Teidän joukkue on näköjään muuttunut tosi paljon. Nyt kovaa reeniä ja tsemppiä todella paljon! Ootte kisakaudella varmasti jo yhtenäinen joukkue ja kauden aikana huomaatte miten se kehittyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meijän joukkue tosiaan muuttui tosi paljon. Hyvä että kaikki on kumminkin hyvällä fiiliksellä ja motivaatiolla mukana ! Kiitti tsempeistä, täältä me tullaan !;)
      -jonna

      Poista
  2. Tsemii en kauelle, sitä tarvitsette koska kultahan ei irtoa tulevalla kaudella niin helposti ;-) just saying..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän nähdään vasta kun kisakausi alkaa... Noi siun tsempit nyt menetti vähä merkityksensä ton loppulisäyksen takia, mutta kiitos kumminkii. Tällä porukalla on motivaatio kohdallaan ja me treenataan ahkerasti ja tehdään parhaamme kisoissa. Voitto ei kuitenkaan oo se pääasia...:)

      Poista
  3. Hyvä että teillä on voiton tahtoa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kenenkää kannata vielä pyyhettä kehään heittää..;)

      Poista
  4. Tehkää twitter tili!!

    VastaaPoista
  5. Гадания Седьмая руна разрешает просмотреть, что человека ждет в предстоящем времени. Шанс увидеть предстоящие действия всегда привлекал род людской. Каждый стремится просмотреть собственное будущее и воспринимает конкретные способы гадания гораздо больше результативными.

    VastaaPoista
  6. Клиентам портала представлены десятки оптовиков с всякими вещами. Выполняйте лишь только скрытные варианты покупки товаров. С целью авторизации на форуме HydraRU допускается применять зеркало основной страницы Гидра РУ. Ссылки для логина на проект Gidra всегда добавляются. Немыслимый сортамент вещей гидра официальный сайт буквально поражает воображение.

    VastaaPoista