perjantai 10. lokakuuta 2014

Syksyn kuulumiset

Syksy on jo pitkällä ja kesän leiristä on jo vierähtänyt huisin kauvan aikaa. Nyt kuitenkin ahkeran treenauksen lomassa kerkesin teille tulla päivittelemään joukkueemme kuulumisia.

Aloitetaan leiristä. Meidän leiri oli Tanhuvaarassa 28.7.-2.8. Vietimme siellä siis viisi päivää yhdessä joukkueen, kahden valmentajan ja yhden huoltajan kanssa. Meidän oma valkku Anna sai kaverin, Katjan, meidän kanssa leirille touhuamaan. Päivät vierähtivät todella nopeasti vaikka aloitimme tosi aikaisin ja lopetimme myöhään viimoisen jään. Toisiamme tsempaten jaksoimme treenata todella ahkerasti ja treenauksen tulos valmentajien mukaan oli huomattavaa. Välillä vastapainoksi luistimille pelasimme lento- ja koppipalloa ja juostiin uimaan hellettä karkuun. Ilmoja todellakin piisasi ! Varmaan kesän kuumimmat päivät ja rankimmat sateet sattu just meidän leirin kohdalle :D Vaikka oli kuumaa ja kosteaa, saatiin silti välillä vettä niskaan ja rajusti. Meillä oli tosi tehokas ja kehittävä leiri, kiitokset valmentajille, huoltajalle ja koko joukkueelle siitä !♥

Tässä vielä pieni kooste meijän leirin tapahtumista :)Sitten syksyyn. Ollaan treenattu meijän ohjelmaa ahkerasti ja vastapainoksi vietetty muutama joukkueilta hyvällä porukalla kera hyvän ruuan. Ensimmäisiin kisoihinkaan ei ole enää pitkä aika, sieltä ne puksuttaa hyvällä vauhdilla, mutta ennen niitä käymme vielä kerran Tanhuvaarassa hiomassa ohjelman priimakuntoon ! Ensimmäiset kisat meillä tosiaan on 16.11. täällä kotihallissa Lappeenrannassa:) Kaikki tutut tulkaa kannustamaan meitä ! Meijän ensimmäiset valinnat onkin sitten viikon päästä Lappeenrannan kisoista:) 

Tässä vielä video "On ice with Secret Illusions". Enjoy:Näkyillään !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti