sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Uusi kausi, uudet kujeet !

Uusi kausi on alkanu ja hirveesti ei joukkueen kokoonpanoon tälle kaudelle muutoksia tullu. Meitä on nyt yksi vähemmä, mutta valmentajakuviot muuttu pikkuse enemmä viime kaudesta. Eli saatii uus päävalmentaja, Anna, joka on siis luistellu Musketeersseissa ja opiskelee nyt tällä hetkellä tääl Lappeenrannassa. Mein entine vastuuvalmentaja Hanna siirty nyt tekniikkavalmentajan roolii ja myös fyysisen valmennuksen puolelle saadaa uudistuksia...:) Ja edelleen siis luistellaa Kansallisissa Junioreissa ! Tää oli nyt tällane pikapäivitys tähä välii ja saa nähdä millo saadaan aikaseksi sitte tehä se seuraava mitä ollaa jo hurjast suunniteltu !:) Nii ja saatii uus kirjottajakii tänne blogin puolelle ! Eli Milenan tekstejä varpaa rupee näkymää miun, Tiinan ja Millan tekstien lisäks...:)

-Jonna

6 kommenttia:

  1. nyt tekstejä tänne tyttöset :)

    VastaaPoista
  2. Tulisko tänne kohtapuoliin lisää tekstiä, täällä malttamattomana odotellaan uusia juttuja (esim. leiristä ja miten kausi on lähtenyt käyntiin yms.). Olis tosi kiva kuulla miten teillä menee! :)

    VastaaPoista
  3. Ois kyllä kiva saaha kuulla teijän kuulumisia!

    VastaaPoista
  4. Heii, tuleeks tänne millo jotai kuulumisii yms? Olis kiva jos päivittelisitte tänne jotain ku ette oo päivitelly monee kuukautee yhtää mitää. Monia varmasti kiinnostais kuulla teistä, että miten teillä menee...:)

    VastaaPoista
  5. noniii tsemppii nytte näitten postauksien kaaa :)

    VastaaPoista
  6. Pahottelut siitä, ettei tekstejä oo tullu..:( Hävetää syvästi sitä, mutta luvataa myös et ihan lähipäivinä seuraava teksti julkassaa..;)

    VastaaPoista